Tack alla våra fina vänner för en så givande och trevlig vecka (V.39). Har haft ett stort problem med internet och därför inte kunnat lägga ut detta tidigare men bättre sent än aldrig. Lägger ut lite bilder från denna härliga vecka.

 

8 Thoughts to “Tack för en supertrevlig vecka på Hestra!”

  1. soraya de la cruz

    Reino,såg dig på TV i dag,detta var en skrämmande upplevelse. En hel skock rigida gubbar som dömde ut pitbullen Taison som ohanterlig och aggressiv.
    Hur gammal var hunden? Hur många hade han bitit med blodvite under sitt liv. Behöver inte något svar då jag kan svara själv. Taison hade inte bitit en enda människa punkt.

    Taison var en väldresserad MENTALT ROBUST pitbulhund och sådana får man sannerligen leta efter. han pendlade mellan begeistring och stress men aggressiv var han inte.

    Aggressiva hundar brukar bita sin ägare först av alla,hade ägaren blivit biten?svar nej,men ägaren hade dresserat sin hud efter sina sina behov och det var att inte bli skjuten av polis.
    Hade sedan hunden varit aggressiv hade den skjutits på plats, allt annat hade varit oansvarigt

    . Nej Taison blev avlivad för att han var omgiven av folk som inte vill begripa sig på hundar.

  2. Pia o Göran

    Vilka fina bilder, Ja det var verkligen en trevlig och givande vecka. 😛 😛

  3. Asta

    Ser ut som ni haft några härliga dagar 🙂 Kul! Qickan har också varit på äventyr och hon blir bara roligare och roligare att träna, hon kommer sig så fint , ska bli så spännande att starta henne i lägre till våren 🙂

  4. Anneli o Mixa

    😆 Den hamnade på fel inlägg 😆

  5. Anneli o Mixa

    Grattis och lycka till med nykomlingarna <3

  6. Nej Lena det har inte varit något läger utan vi blev tillfrågade om vi ville vara med och träna. Varje år har Lars och Daisy en veckas träning på Öland men i år flyttades det till Hestra och vi lyckades få några dagar ledigt och stack dit. Alltså inget organiserat läger.

  7. Lena med Toore

    Visste inte ens att det varit något läger:-(

  8. Ulla

    Härliga dagar att ta med sig när det blir mörkt, vinden piskar och vintern påbörjat sin entré.

Leave a Comment