caxi hittar nycklar

En liten text som beskriver ”dramat” med de borttappade bilnycklarna. 

Lägret som kunde slutat i tårar och elände men som löstes med hjälp av en app: Dogtrack och en duktig patrullhund – Hedeforsens CAXI.

Dagen led mot sitt slut och vår grupp beslutade att vare sej vi eller hundarna orkade så mycket mer. Vi packade in alla stolar och diverse tillbehör och skulle åka. MEN VAR ÄR BILNYCKLARNA??? Alla bilar åkte – vi letade nycklar! Vi letade överallt i bilen, fickor och i skogen – inga nycklar.  Inget telefonnummer till resten av gruppen! Skulle vi tvingas GÅ hela vägen till campingen?

Efter en stund, kändes som en evighet men var inte lång stund, kommer en bil körande på skogsvägen…det visar sej vara Rose-Marie och Evert Erlandsson. De undrade vart vi tog vägen?

Eftersom jag är en person som avskyr strul – så hade jag tagit med en extra bilnyckel UTIFALL!!! …som låg i husvagnen. De var då snälla och skjutsade mej ända dit så att jag fick hämta dem och tillbaka så att vi kunde köra till campingen.  Allt väl så långt men orginalnycklarna med alla andra nycklar var ju fortfarande borta.

 

Nästa morgon var hela gruppen med på att gå skallgång efter nycklarna. Vi gick efter ett av gårdagens spår och som tur var så hade Linn sparat det på sin app. Det visade sej att Ros-Marie även har en duktig sökhund – Hedeforsens CAXI

 

Vi samlade oss, lade upp en strategi och började gå efter Caxi. Vi gick och gick och modet sjönk allteftersom appen strulade och inga nycklar hittades. Till sist fungerade appen och vid sista apporten på detta spår – där ligger nycklarna. Vilken lycka! Husse hade stått på knä, tagit upp godis ur BYXFICKAN!!!!!och samtidigt hade nycklarna följt med.

 

Jag bifogar även en bild som tyvärr inte blev av bästa kvalitet.

 

Tack för sköna dagar

 

Lisen Persson

Lennart Johansson

Hedeforsens Eagle

One Thought to “Dramat med de borttappade nycklarna!”

  1. Sten Skogli

    Va bra ni hittade nycklarna 🙂

Leave a Comment