Sortera nyheterna
Arkiv

Så är alla helger över, julen utstädad och vardagen är tillbaka. Dagarna blir ljusare å ljusare och imorgon bitti finns det möjlighet att få se en supermåne stooor och röd Jag är så jäkla gla över att jag för 4 år sedan körde i snöstorm de dryga 120 milen ner till Romelanda för att för första gången få se mitt svarta yrväder som även sen följde med oss hem. Inte anade jag väl då vilken fantastisk resa jag och denna hund skulle komma att inleda Tack vare han så är jag idag Sjö…räddare Tack vare honom är jag godkänd MH/MT figurant Tack vare honom får jag möjlighet att träna bruks med fantastiska människor i otroliga miljöer Tack vare honom har jag en ständig följeslagare i mitt jobb som innebär mycket bortatid och transporter i helikopter bandvagn och annat onormalt, men alltid med hans trygghet bredvid mig Tack vare honom utvecklas jag som hundförare och kommer till insikter om hur jag faktisk är för det går inte att lura min King som läser sin matte ut i varje nerv Tack vare honom så vet jag att 2019 också kommer att innebära fortsättning på denna resa där vi tillsammans kan fortsätta utvecklas Det har och är inte alltid en lätt och lugn resa men just därför så intressant Blåmärken, frustration och ibland tröstlöshet blir oväsentligt när kunskap, erfarenhet och glädje tar över och man inser att med tålamod och tid så är relationen i hundägarskapet nyckeln till så mycket. Kärlek till er alla och lycka till med allt ni planerar för 2019

Helen

En kommentar till En hunds fantastiska påverkan!

  • Vilken härlig läsning❣ Fantastiskt vad våra fyrbenta vänner tillför i våra liv 😍 Lycka till 2019 ni också❣🐾🐾

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *