Sortera nyheterna
Arkiv

Ni var ett stort antal ekipage som tävlade under påskhelgen och som uppfödare så är man otroligt stolt över hur duktiga ni är. Vi fick även en Brukschampion Christin Gidlöv med Hedeforsen Qrock som tog Cert med 585p på Kristianstads BK. Vi hade nöjet att få följa 6 av dom tävlande elit ekipagen i spår på Kristianstads BK och det var stort. Rolf Nilsson med Gonzo, Pia Hartlén med Qing, Jan Svensson med Ådi, Lena Nocke med Gilbert, Daisy Persson med Ozborn och självklart Christin med Qrock. . Men vi hade också ett flertal tävlande i andra delar av vårt land Zandra Danielsen med Hilja som startade i startklass, Metha Andersson med Enzi som tävlade Lkl sök och blev uppflyttad till Hkl, Metha tävlade också Äx i elit skydd och gjorde en mycket fin tävling, Sandra Stor med Jira som tävlade elit spår och Jan Andersson som tävlade elit spår med Öwall. Vad ska man säga? Det är helt otroligt.

Hedeforsens Qrock och Christin Gidlöv

Hedeforsens Ådi och Jan Svensson

Daisy Persson & H. Ozbor

Rolf N & Gonzo

Hedeforsens Gilbert och Lena Nocke

Hedeforsens Qing och Pia Hartlén

Metha & H. Äxi

Hedeforsens Jira och Sandra Stor

Hedeforsens Enzi och Metha Andersson

H. Hilja och Zandra Danielsen

Jan A & H. Öwall

 

En kommentar till Grattis alla Hedeforsare med förare som tävlat i påskhelgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *