Sortera nyheterna
Arkiv

Vi på Hedeforsen har tyvärr tagit beslutet att under rådande omständigheter ställa in kennellägret. Vi vill och kan inte riskera att medverka till fortsatt spridning av viruset. Vi hoppas att ni alla har förståelse för detta beslut, Var rädda om er så ser vi fram emot nästa års kennelläger. Pengarna som är inbetalda kommer att återbetalas. Kram på er alla!

En kommentar till Hedeforsens Kenneläger

  • Hej vet inte vart jag ska börja eller sluta men om du har tid och lust . Ring mig gärna ringa mig angående .min schäfer .
    Han är en resque hund från Spanien.
    Jag behöver definitivt hjälp. Han är svårfostrad dels pga nedsatt hörsel . Och nonchalance . Har jobbat på ögonkontakt i 9 mån . Nu först tittar han nästan på mig . Under lek i nån inhängnad med boll ser han rakt i ögonen. Men det funkar inte alls utanför. Tror det är bättre om du kan och vill ringa mvh Lillemor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *