I dag finns det mycket nytt och även sånt som har hänt att skriva om, så det är bara att sätta igång och läsa.Ja, till att börja med så ska vi gratta två av våra fina tävlingsekipage.Vivianne med Nelliie som var i Kungsbacka idag den 17/5 och tävlade lägre klass spår och blev uppflyttad till högre med fina 518p och en 2:a placering med 10/10 på spåret.Underbart!!!!!!!!!!
Ulla Svensk medListon som var i Oskarshamnlördagen den16/5och tävlade lägre klass spår och blev inte bara uppflyttad utan även vann tävlingen med 537,5p, snyggt jobbat 10/10 på spåret.Vill också gratta Anders Svensk som tävlade med sin Devil (fast han inte är någon Hedeforsare ha ,ha) till uppflyttning i
Elit med fina 563p. Det var bra gjort men nästa gång är det Åsmos tur eller hur?
Vi väntar också förhopningsvis nya valpar fram i mitten påjuli, då vi har varit och parat Hedeforsens Madde med Kurants Nemo.Vi är mycket nöjda med den förra kullenmed H. Qey och Nemo.

Hedeforsens Madde

Kurants Nemo

Den 1/5 och 2/5 samlade vi Z-kullen coh Å-kullen till MH.
Det var 2 dagar som var mycket positiva för oss som uppfödare och hundägare alltså mycket bra hundar.Vi vill också passa på att tacka alla våra valpköpare och fodervärdar som ställde upp och kom och gjorde detta möjligt för oss.
Här kommer lite bilder från dessa 2 dagar.

Reino & Zento i en bra passivitet

Reino med Zero

Testledaren Mickan i kamp med Zero

Zerro på väg på avståndsleken

Zero möter spöken

Monica med vackre Zting

Zting tar skramlet ätt som en plätt

Leker bra gör han också

Eleonore med sin vackra Zegra

Zegra koncentrerad på avståndsleken.

Skramlet fixar Zegra lätt.

Christin med sin vackra Zvea

Zvea med sin fina nyfikehet löser allt

Kia och den vackra Zazza

Oh! Det var en häftig kamptrasa!

Fullt fokus på avståndsfiguranten

 

Leave a Comment