Hallo! Här kommer bildbevis på årets första bad i havet! Mycket kan man säga om mej, men att jag är en badkruka, det kan man inte säga i alla fall! Dan efter blev det mera bad, men i badkaret hemma. Matte lät hur överraskad som helst över att jag stod helt stilla å lugn å lät mej schamponeras å torkas å jag vet inte allt. Sen jollrade hon å stod i över att jag luktade så himla gott, va löjligt alltså!

Alla goa dofter jag samlat på mej från överallt (å då menar jag överallt!) va ju borta nu! Jag får ju börja om från början å se till å rulla mej i både det ena å det andra! Det ska i och för sej bli ett ”rent”nöje! Hihihi!

Sen en bild på att även den gamla schäfertanten å jag kan koppla av ihop ibland!  Hon KAN va trevlig!  Bara jag inte hemfaller åt rejäla infall, utfall å anfall! För då jädrar visar hon upp hela garnityret!

Jag tror inte jag någonsin sett så många å stora tänder på en å samma gång förut!

När jag visar att jag ingår i vaktstyrkan här, å skäller å muffar mot fönstret å dörren, tar matte det lite väl lätt ibland tycker jag. Hon skojar med mej å frågar om det är Ali Baba å dom 40 rövarna som kommer! Å så kallar hon mej Ali Stök ibland! Det är ju inte klokt! Skulle JAG vara stökig!?! 

Nåja, nu ska vi strax ut å göra Onsala osäkert! Å i eftermiddag ska Marita å min mamma komma å hälsa på! Tjoho, va kul!!!!

Hälsningar Foxy Stök!

One Thought to “En hälsning från Foxy Stök (Hedeforsens Faxie)”

  1. Marita

    Ja och så kom då lilla mamma ,, och inte fasen va det kul eller !!! Uppfostran ska dom ha de små ligisterna,,, Försöka komma och ta mitt halva träd som jag hittade i deras trädgård ,,nänä det går inte håll dig på avstånd din lilla….. Jo men visst var det lite roligt att se den lilla tösen OCH vacker var hon ochså !!! Det du alfamatte Elisabeth,,, det kan nog tålas att visas upp i utställningsringen de du!!! Åtminnstone säger min matte det.. Marita alltså… Hon kunde ju inte låta bli att ställa upp det lilla livet.. Jaja vi får väl se vad det bliver av henne i framtiden , Det bådar gott vill jag lova och duktig på inkallning ,sitt ,ligg och hämta pinnar och komma tillbaka med dom .. Det har hon inte ärvt efter mig , jag biter dem i småflisor innan nån annan kommer och tar dem ifrån mig .. häls Mamma Qey.

Leave a Comment