Hej alla Hedeforsare där ute.
 
Sommaren har nått våran lya, och säkert eran också. Jag och lillebror tänkte skicka en sommarhälsning till er och berätta lite vad vi gör på dagarna. Eftersom det är så varmt så får vi vänta på att det blivit lite svalare innan vi tränas. (Fast helst vill vi faktiskt springa omkring i det sköna gräset och leka, och kanske till och med ta en tugga på det – det smakar ju faktiskt jättegott!
Jag, Sippi har börjat vänja mig vid att ha en liten dåre till sällskap – om jag ska vara ärlig är det faktiskt bättre än förut. Nu har jag någon som jagar mig, någon som håller mig sällskap när vi ska sova och någon som skäller lite med mig 😉 Jag tycker han är väldig söt också, och han blir större för varje dag som går. Ska han inte sluta växa snart, börjar ju bli orolig för att han ska vara starkare än mig snart!? 😉
 
Min matte, Pernilla har börjat göra konstiga saker med mig, jag får inte riktigt göra som jag vill längre. Vi till exempel sätter oss ute på en bänk och tittar omkring jättelänge innan vi går vidare. Ganska tråkigt tycker jag men ändå sitter jag där bara fint idag. (Har insett att det inte lönar sig att streta emot, vi kommer ändå sitta kvar)
Och hon berömmer mig jättemycket så att jag viftar på svansen och går med högt huvud.
Jag har lärt mig att komma när hon ropar på mig också utan att busa till det med att fördröja! Ska till och med komma in till henne på något konstigt vis och sätta mig bredvid henne, såklart jag gör det – jag får ju leksaker efteråt!
Lillebroschan är riktigt duktig på det han med, även om han är hälften så stor som mig. jag är ju faktiskt 2 och ett halft redan!
 
Matte vill också att jag går bredvid henne och tittar henne i ögonen rätt ofta, och jag har börjat göra det gärna, hon berömmer ju mig så jag blir stor och glad i hjärtat!
Matte snackar också om att lydnadsträningen med mig går jättebra, det är väl bra! Jag hoppar fint och kommer tillbaka med föremålet till henne, jag lägger mig också gärna och luktar i gräset när hon ber mig om det och står jättelångt ifrån mig. (Sedan måste jag ju skryta med att jag är fasligt snabb när hon ber mig att komma, jag har snygga muskler också!)
 
Hemma är jag och broschan jättesnälla, ibland måste jag skälla lite eftersom det bor så många hundar i vårat hus – vad ska jag göra annars när jag hör dem, jag måste ju hävda att jag finns! Broschan brukar mest njuta av att jag tar vakt uppgiften medan han vilar sig.
Så vårat liv flyter på riktigt bra, vi får god mat, springa och simma! Simma hade jag ju glömt, det får vi göra ofta, till och med lillebroschan simmar ikapp mig! Vi älskar nog det mest just nu.
Förutom att simma, sova och leka så miljötränas vi en del. Vi bor ju mitt på torget så vi hör människor, tåg, andra hundar hela tiden. Man blir rätt trött av det men vi är faktiskt vana – riktigt bra, eller hur?
 
Det var lite från oss och nu är det faktiskt kväll och vi ska snart få gå ut och kissa lite,
Hoppas att ni har det lika bra som oss och inte blir helt galna i värmen! Pröva att simma, det är riktigt svalkande. 🙂 Vi hörs/ Sippi (Ånni), Gonzo, Pernilla & Melissa
Följ gärna vårat äventyr på
www.hedeforsensmrssippi.blogspot.com

Leave a Comment