En hälsning från Sippi och Gonzo.

Denna gången var det min tur att skriva, Gonzo från G kullen här.

Vi skickade ju en hälsning mitt i sommarn förra gången så nu får det bli en vinterhälsning till alla Hedeforare.

Det har faktiskt kommit en massa vitt, kallt ludd på marken här. Mina ägare kallar det snö och jag tycker det är jätteroligt! Jag får till och med leka i den massor och de skrattar åt mig för att jag ser så rolig ut med snö överallt.

Annars är jag ganska lydig faktiskt. Jag har lärt mig en hel del och ska lära mig mera.

Är riktigt duktig på att komma vid inkallning och har börjat bli mer och mer passiv när de ber mig vila lite. Jag är helt okej med andra hundar, ett voff eller två för att säga ”hej, jag är liten och snäll” är ju faktiskt okej 🙂

Har också växt om syrran. Hur fort gick inte det va?! Tror jag blir rätt så stor faktiskt!

Jag hoppas ni alla får en fin jul och ett gott nytt år!

Nu ska jag ut och leka i snön!

Kram och Voff /Gonzo. (Och Sippi, Ånni)

One Thought to “En hälsning från Hedeforsens Gonzo och Hedeforsens Ånni”

  1. Älskar närbilden på hans ansikte! 🙂 Han är för söt den där Gonzan! <3

Leave a Comment