Hej,

Nu har lilla Indra varit hos oss i snart tre veckor och det har varit tre mycket livliga veckor! Indra är ett riktigt litet energiknippe och hon bara älskar att leka med Hedeforsens Haxe, hennes halvbror som är 8½ månad. Efter en lite avvaktande start tillsammans med Haxe, som bara varade ungefär några timmar! har de två varit som ler och långhalm.

Vi var lite oroliga för att vi skulle behöva ha de åtskilda ganska länge innan vi skulle kunna släppa ihop de, men så blev inte fallet. Trots storlekskillnaden, Haxe 65 cm hög och 39 kg tung och Indra, den minsta tiken i kullen, cirka 5 kg tung nu, leker de helt ohämmat! Det hetsiga humöret står Indra för helt och hållet själv och Haxe, lugn och stabil och en perfekt lekbrorsa, hetsar bara upp sig när Indra drar igång jaktlekar inomhus. Det är fantastiskt att se hur en så liten hund kan sätta sig i respekt genom att använda sina små vassa valptänder! Då backar Haxe helt och hållet.

Min tanke var när jag tittade på valparna denna gång att jag skulle ha den lugnaste i kullen, men det var en ulv i fårakläder jag fick hem! Men jag skulle inte vilja byta bort henne för allt i världen. Vi sover tillsammans på natten, då hon kliver upp i min säng och borrar ner sig vid min halsgrop och snusar så gott.

Tyvärr har det varit så mycket snö att vi inte har kunnat vara ute så mycket, men vi ser fram emot att våren skall komma snart så att vi kan gå våra härliga skogspromenader och börja träna Haxe igen och påbörja träning med Indra, kanske blir det rapportträning även med henne.

Hälsningar

Catharina och Bengt

Haxe och Indra

One Thought to “Hedeforsens Indra har landat”

 1. Pernilla & Hedda

  Hej!
  Vad roligt att Haxe har fått en lillasyster att busa med.
  Kul att se Haxe på bild också, han ser jättefin ut!
  Mvh
  Pernilla & Hedda

Leave a Comment