Sortera nyheterna
Senaste kommentarer
Arkiv

L-kullen 2005

Hej!
Av en tillfällighet hamnade jag på Hedeforsens hemsida och ser att vår LAVIA(som  egentligen heter LUNA enl stamtavlan) inte finns med i “rullorna”.
Lavina/Luna kom till oss  för tre år sedan – för att vila upp sig efter barnsbörden. Dock kom vi att älska henne så högt att vi förhandlade oss till henne från Bockes Tjänstehundar här på Gotland. Syrran Lizza gick ju vidare till tjänst på Ringhals.
Nåväl vi har det jätte-bra tillsammans och vår Lavina/Luna är en ljuvlig hund! Hon och kompisen ZAC (tryffelhund/LaGotto) har möjligen lite för mycket “frihet” – vi strövar i vår gotländska skog och på våra folktomma stränder (så här års) ett par timmar om dagen.
Lavina/Luna är mycket duktig på spår, inte så underligt med den bakgrund hon har.
 
Ville nu bara skicka en hälsning och  tala om att vi har det BRA!!!
 
Glad Vår!!! 
Barbro Olofsson med make Bertil  Lavina/Luna + ZAC

Hej alla Hedeforsare!

Vill bra säga att Liston blev KM mästare i Ljungby i mästarklass bruks och Åsmo blev KM mästare i debutantklass. Åsmo fick dessutom klubbens vandringspris som bästa hund i bruks (spår) procentuellt räknat. Hedeforsen har intagit även denna klubb.

Hälsningar och kramar från

Liston, Åsmo och deras förare

P.S Även om Devil inte är en Hedeforsare så har han tränat med Hedeforsare och fick Ljungby BK:s vandringspris i bruks 2009. Kul tycker vi som äger och tränar dessa juveler.

Vi på Hedeforsens kennel  Elisabeth och Reino är så stolta över att vi har så fina valköpare och önskar er alla som har våra hundar ett stort Lycka till!