Sortera nyheterna
Senaste kommentarer
Arkiv

Diesel

 

 Hej alla Hedeforsare!

Här kommer en liten hälsning från Hedeforsens Diesel.

Vi längtar till kennel lägret. Jag vet inte vad som kommer att hända där, men matte känner att det behövs både för henne och mig. Har precis avslutat min 3:e kurs som varit vardagslydnad, med resultat: Godkänd. I påskas blev jag biten i vänsterlåret av mattes svägerskas australisk terrier. Jag fick ett rejält djupt sår efter denna terrierdrabbning. Matte rengjorde såret 2ggr/ dag och jag fick ha dumstruten på mig i ca 2 veckor. När hon kom hem en dag efter jobbet hade jag tuggat sönder den, så hon fick ringa och låna en av Åsa (Denzels matte). Har träffat terriern som bet mig,det går ganska bra,men jag håller mig på avstånd, matte är lite orolig att det ska gå på tok igen eftersom vi träffas ganska ofta. Nu vet jag inte vad jag ska berätta,så jag visar lite blandade bilder på mig i olika åldrar.

Jag har inte så mycket bilder, men dessa får väl duga ,så ni ser hur fin jag är.

Hoppas vi syns på lägret 

Kram Diesel & Sonja

 
 
20090903_IMG_0224  20090903_IMG_0227  20090903_IMG_0209 20090903_IMG_0201
20090903_IMG_0205
Sonja berättar om Diesels första vecka på hemmaplan.

Hej!
Vill bara berätta att Diesel har funnit sig till rätta här hos oss nu efter en vecka.
Han är duktig med att säga till då han är nödig. Det har faktiskt bara skett 4 olyckor under denna veckan. Vi har mer djur som Diesel har fått träffa.
36 st myskankor som han kommer ganska bra överens med. I bland jagar han dom och vise versa.
Katterna, 2 st damer å 1 st herre på 14 år testar han med skall och att jaga dem. Damerna tycker inte specielt mycket om honom, men det blir nog bättre med tiden. Simba den äldre herren, den sätter sig inte Diesel på, för han är uppvuxen med 3 st schäfrar som tuggade, jagade och bar omkring på honom när han var liten.
Hästarna som är 3 st, tycker han är ok så länge dom är inne i stallet och inte ute, då är dom stora och otäcka.
Kaninen har han inte fått syn på ännu, men det blir nog snart det med.

Han följer matte nästan överallt, om han inte är för trött och ligger och sover på trappan förstås.
Varje morgon mellan kl. 5-6 hämtar vi tidningen ger ankor+hästarna mat och så gör han sina behov före frukost.
Efter frukost kollar vi så våra reptiler (ödlor och en sköldpadda) har mat och att de mår bra. Dom tycker han inte om. Några gånger på dagen går vi en liten sväng på vägen, där doftar det så annorlunda än vad det gör hemma.

Vi har även träffat Denzel (Chang) de bor inte så långt här ifrån. Första besöket var inte så lyckat. Denzel sprang på lille Diesel för att han fick en liten godisbit och det fick inte han. Andra gången de möttes fanns inget godis med i bilden. Blev ett mycket positivt möte grabbarna emellan. De lekte tills de nästan var halvdöda. Det kändes skönt att det fungerade mellan dem, eftersom Åsa och jag är kompisar och våra döttrar umgås också.
Han har även hunnit med att besöka min arbetsplats i Borås. Mina arbetskamrater blev helt tagna av det lilla livet. Han hade fått nog av dem redan efter en halvtimme, så vi åkte hem och vilade lite.
Han är som valpar ska vara lite gnälliga, busiga, bitas, sova och äta mm.
Diesel är vår egen lilla underbara huligan, som vi alla i familjen älskar.

Tomrummet efter förra hunden är överfyllt, och just nu i skrivandets stund ligger huliganen och sover på mina fötter.
Kram på er alla från
Diesel och Sonja med familj