Sortera nyheterna
Senaste kommentarer
Arkiv

Faxie

Hurra å Tjohej å Grattis till mej!! Å till mina syskon så klart! Grattis på er!1 år! 1 år! 1 år!
Nu fyller jag inte månader längre, utan ÅR! Har jag blitt stor, eller!?! Matte säger visserligen lilla till mej fortfarande, typ lilla gumman, hur länge tänker hon fortsätta med det egentligen?? Nåväl, jag har egna planer för framtiden – jag ska bli ännu större, starkare, snabbare å vackrare!! Det där sista jag nämnde vet jag inte om det är möjligt förstås; att bli vackrare än vad jag redan är!! Hihihi! Idag hade vi kalas för att fira mej! Goda kalasmaten på mattes fina 40-talsassietter! Men e de fest, så e de, som matte å hennes mamma brukade säga! Se lite bilder! Nu hinner jag inte skriva mer i det här mejlet. Men fortsättning följer! /Foxy å matte!
Hej igen! Här kommer mera jag tänkte berättat igår, men datorn tykade sej så matte höll på å få spader, å la ner alltihop till slut! Jag måste ju tala om också att då mattes Rörstrandstallrikar överlevt vårat kalasmatanfall, fick jag en present! Den va lite inslagen, så jag fick fixa å greja en stund med att få fram den, å det var så spännande! Å Yippie! Det var en ny pipleksak! Jag älskar pipleksaker! Dom går ju visserligen ganska fort sönder pga min resoluta behandling, men då får la matte köpa en till!! (å så får man se upp hela tiden så man inte blir bestulen – inga namn nämnda, men det finns ju vissa brorsor alltså…!) Skickar bild på detta, och utebild på mej när jag som vanligt fått tag i en rejäl pinne! Sa du pinne, sa matte, träd e nog en bättre beskrivning! Å den kan du bära själv, säger hon också då! Tur att jag är stark å energisk när matte inte tänker hjälpa till!
Hej med er så långt! /Foxy Lady å matte

Hej! Sen senast har jag blivit vaxad eller vaxnad, eller va de hette, av en konstig tant på ett konstigt ställe med konstiga lukter. Och matte ställde mej där uppe PÅ ett bord, så får jag minsann inte göra hemma! Sen sa hon till husse att det gått bra å att “hon märkte ingenting”! Va? Av vadå undrar jag bara!! 
Å mamma å Marita kom ner å hälsade på! Först blev jag himla överraskad å skrek till som en jädra valp, men det var innan jag såg vem det var. Va 17, hon kom ju med världens fart! (men det ligger ju i släkten, det där med farten alltså! ; )   Likaså det där att va riktigt uppmärksam, det är jag himla bra på. Faktiskt så undrar jag hur dom klarade sej här innan jag kom hit! På vissa turer har jag varnat för både det ena och det andra, helskumma grejer som alldeles säkert hade anfallit oss om inte jag ingripit och skällt ut grejerna ifråga! En gång var det en lång mörk hemsk pryl! (jaja, det visade sej va en rad med brevlådor, som matte mkt riktigt påpekade, men från min synvinkel va den görfarlig, så de så).
En annan gång va de ett livsfarligt träd! Det kunde ha hoppat på oss om inte jag sagt ifrån ordentligt! Men nu höll det sej på mattan efter att jag skällt ut det! Dom andra sa ingenting, inte ett pip ens! Men dom e himla gamla tydligen, de e nog förklaringen. Min nye brorsa här t ex, han fyller snart 3. Nej, inte månader, utan ÅR! E man så gammal kanske man inte vare sej ser eller hör så bra längre.  Å matte, hon slarvar bort grejer, hon. Vi kan va ute å gå, så tvärnitar hon åhelt plötsligt vid kanten på ett fält å bara står å glor!
För att ha nåt å göra, börjar jag kolla omkring mej lite, å då kan jag känna att, va?, har matte gått här förut??
Så jag drar iväg för å kolla upp det här alltså, å WOW, där låg ju våran boll! Å matte måste ha saknat den nåt enormt, för hon blev görglad när jag hittade den åt henne!
I torsdags blev jag 5 mån, å den andra schäfern 12 år! Det blev korvmacka å korttagning i trädgårn! Å jag har börjat tappa tänderna! Blir det sugrör nu tro??     
Nu måste jag gå! Ha de´!  
/Foxy Lady å matte!
 
 

Hallo! Här kommer bildbevis på årets första bad i havet! Mycket kan man säga om mej, men att jag är en badkruka, det kan man inte säga i alla fall! Dan efter blev det mera bad, men i badkaret hemma. Matte lät hur överraskad som helst över att jag stod helt stilla å lugn å lät mej schamponeras å torkas å jag vet inte allt. Sen jollrade hon å stod i över att jag luktade så himla gott, va löjligt alltså!

Alla goa dofter jag samlat på mej från överallt (å då menar jag överallt!) va ju borta nu! Jag får ju börja om från början å se till å rulla mej i både det ena å det andra! Det ska i och för sej bli ett “rent”nöje! Hihihi!

Sen en bild på att även den gamla schäfertanten å jag kan koppla av ihop ibland!  Hon KAN va trevlig!  Bara jag inte hemfaller åt rejäla infall, utfall å anfall! För då jädrar visar hon upp hela garnityret!

Jag tror inte jag någonsin sett så många å stora tänder på en å samma gång förut!

När jag visar att jag ingår i vaktstyrkan här, å skäller å muffar mot fönstret å dörren, tar matte det lite väl lätt ibland tycker jag. Hon skojar med mej å frågar om det är Ali Baba å dom 40 rövarna som kommer! Å så kallar hon mej Ali Stök ibland! Det är ju inte klokt! Skulle JAG vara stökig!?! 

Nåja, nu ska vi strax ut å göra Onsala osäkert! Å i eftermiddag ska Marita å min mamma komma å hälsa på! Tjoho, va kul!!!!

Hälsningar Foxy Stök!