Sortera nyheterna
Senaste kommentarer
Arkiv

Eroz

Hej övermatte!

Jag har varit så upptagen att försöka vänja mig vid att lämna mamma och mina trevliga syskon och istället bo hos Malin,Sven och Bosse så att jag har inte haft tid att skriva.Men här kommer lite bilder på mig och så får du se lite hur jag har det.

Dagarna börjar med att matte Malin sätter sig upp i sängen,snabbt klär sig och sedan bär det ner i hallen och ut.Jag gör ifrån mig och får en korv.Det är ett bra system tycker jag;jag får en korv när jag kissar eller bajsar och en när hon kallar in mig.

Sedan får jag min frukost i buren och då ska jag sitta tills hon säger varsogod.Jag är ju så hungrig och har så bråttom…..

Efter det får jag gå ut igen,ofta på egen hand.Jag biter lite på Bosse,men han smakar inte lika gott som mamma och syskonen.Dessutom ger han igen!Idag välte han ner mig i ett dike så att jag blev helt sandig på ryggen.

Matte och husse har tre barn.Det är Erik,Anna och Axel.De bor inte här men hälsar på ofta.De har trevliga klifingrar som dessutom är bitvänliga…men då säger de NEJ!!!!

Dagen går så,”i valpens tecken “säger matte vad hon nu menar med det?

På eftermiddagen går vi en promenad på omkring 2 km.Det är kul!Kanadagässen och grågässen låter och jag hittar nya stenar,mossa,löv,jord att äta.

När husse och matte äter har jag tråkigt.Då piper jag lite.Men till slut går jag och lägger mig någonstans.

Nu ska jag äta mitt 6-mål,äntligen äntligen!Måste sluta,kram,kram!