Sortera nyheterna
Arkiv

Grattis!

Här gratulerar vi våra ekipage! Har du varit iväg på något som du vill berätta om?
Skriv till elisabeth@hedeforsen.se!

Vill börja med att gratulera dom 7 ekipagen som startade på Schäferhundsklubbens SSM i bruks.
Ni har alla gjort ett fantastiskt resultat.

Vi som uppfödare är mycket stolta och tacksamma som får ha er som valpköpare.

Grattis till två grymt fina ekipage som idag tävlat Appellklass spår med stor framgång. Annelie och Morrison med en första placering tätt följd av Annelie Boman på en 2:a plats.

 

Annelie O och Annelie B

 

Stort Grattis Hedeforsens Elliz och Åsa Larsson som i lördags tävlat appellspår på Ragunda BK och blev uppflyttad. Det ska bli så roligt att få följa er.

Hedeforsens Elliz och Åsa Larsson

Ni var ett stort antal ekipage som tävlade under påskhelgen och som uppfödare så är man otroligt stolt över hur duktiga ni är. Vi fick även en Brukschampion Christin Gidlöv med Hedeforsen Qrock som tog Cert med 585p på Kristianstads BK. Vi hade nöjet att få följa 6 av dom tävlande elit ekipagen i spår på Kristianstads BK och det var stort. Rolf Nilsson med Gonzo, Pia Hartlén med Qing, Jan Svensson med Ådi, Lena Nocke med Gilbert, Daisy Persson med Ozborn och självklart Christin med Qrock. . Men vi hade också ett flertal tävlande i andra delar av vårt land Zandra Danielsen med Hilja som startade i startklass, Metha Andersson med Enzi som tävlade Lkl sök och blev uppflyttad till Hkl, Metha tävlade också Äx i elit skydd och gjorde en mycket fin tävling, Sandra Stor med Jira som tävlade elit spår och Jan Andersson som tävlade elit spår med Öwall. Vad ska man säga? Det är helt otroligt.

Hedeforsens Qrock och Christin Gidlöv

Hedeforsens Ådi och Jan Svensson

Daisy Persson & H. Ozbor

Rolf N & Gonzo

Hedeforsens Gilbert och Lena Nocke

Hedeforsens Qing och Pia Hartlén

Metha & H. Äxi

Hedeforsens Jira och Sandra Stor

Hedeforsens Enzi och Metha Andersson

H. Hilja och Zandra Danielsen

Jan A & H. Öwall

 

1 2 3 43