Grattis Hedeforsens Gilbert och Lena Nocke! till titeln Viltspårchampion.

Lena Nockes egna ord.

Jag är så stolt och glad att få berätta att på självaste juldagen 2020 spårade Hedeforsens Gilbert hem titeln viltspårchampion.

Det bästa han vet är att få komma ut i skog och mark, få på sig sin spårsele och ge sig ut och jobba i spåret.

Jag kommer ofta på mig själv när jag går bakom honom och håller i spårlinan, att jag går med ett stort leende på  läpparna. 

Njuter av att se på min hund som med nosen i backen och med en svans som ivrigt viftar, får hålla på med det han älskar mest av allt.

 

Jag är så tacksam för var dag som jag får ha tillsammans med min Gilbert. Han blir 11 år i Februari. Att ha en sån fin kompis och att få göra så

mycket roligt ihop det hade jag aldrig velat vara utan. Och jag tror nog att han tycker likadant om mig.

Hälsningar Lena och Gilbert

 

 

3 Thoughts to “Ur verkligheten!”

 1. Marie Green

  Bästa Lena och Gilbert. Jag har följd er utveckling sedan 11 år och är inte alls förvånad. Ni är superhärliga. Den där kontakten ni har är fantastisk… den får man inte utan den förtjänar man. Stort grattis!

 2. Lena Nocke

  Tusen tack ❤
  Jaa du Peter… finare kompis får man leta efter. Skaffade min första hund 1979. Sedan dess har det funnits en schäferkille vid min sida, så gott som hela tiden. Som sagt…. jag är tacksam för var dag vi får hänga ihop 🐾🐾

 3. Peter Edling

  Lena och Gilbert
  Först Grattis.
  Min fru och jag hade en schäfer som blev drygt 13 år. 12 hade vi hoppats på men det blev 13 år med en riktig kompis. Känner igen din känsla av tacksamhet för var dag som som vi fick ha med vår Loke. Hoppas du får minst lika många år.
  Peter och Inger

Leave a Comment