Grattis Kristina och Olga!
Jag såg er på My Dog då ni tävlade i  Heel work to music som är en ny tävlingsgren här i Sverig. Det var så kul att se er, vilken fin kontakt och vilket underbart samarbete ni hade.  Det startade med 3 ekipage i den högsta klassen efter det kom 1 ekipage i klassen under sen vart det er tur. Du startade i den lägre klassen och ni var 21 som skulle starta i den gruppen. Jag var inte så där väldigt imponerad av det jag hade sett men så kom du och lilla Olga och jag blev så rörd för ni var så duktiga. NI VAR BÄST.  Det var er första start och ni kom på en 7:e plats. Jag hoppas att du fortsätter att utveckla detta för jag tror att ni har så kul ihop du och Olga. Men du ska naturligtvis även fortsätta med lydnad och bruks. Lycka till i fortsättningen önskar.
Reimo och Elisabeth

2 Thoughts to “Hedeforsens Olga och Kristina tävlade Heel work to music på My Dog”

  1. Ellinore

    Häftigt! Vad duktiga ni är, det är inte lätt att tävla i störningen på MyDog.. Men det är ju därför man har en Hedeforsare 😉

  2. Susanne & Affra

    Det är imponerande att se er med en underbar kontakt och kontroll:) Kul att Hedeforsare tävlar i många olika grenar!

Leave a Comment